Get Busy With The Raymundo. - Storekeeper

Indisk potatisgryta

Posted March 4, 2015, 7:47 p.m. By raymundo

Indisk potatisgryta 4 morötter (i slantar) 6 personer 10 potatisar (i stora bitar) 3-4 gula lökar (i stora klyftor) 1 litet blomkålshuvud (i buketter) 2 stora pressade vitlöksklyftor 1 tsk gurkmeja 1 tsk paprikapulver 1 tsk garam masala 1 tsk vindaloo curry ½ tsk malen chilipeppar 1 grönsaksbuljongtärning 3-4 dl vatten 2 dl turkisk eller grekisk matlagningsyoghurt Koka grönsakerna i en stor gryta tillsammans med vitlöken, kryddorna och buljongtärningen. Tillsätt grönsakerna i ovannämnda ordning med några minuters mellanrum. Använd bara så mycket vatten som är nödvändigt för att skyla botten och det mesta av grönsakerna. Var försiktig så inget kokar sönder. Tillsätt yoghurten och värm upp snabbt. Rör varsamt så inte grönsakerna går sönder. Servera med indiskt ris