Get Busy With The Raymundo. - Storekeeper

Man ska trivas i sitt hem

Posted June 20, 2017, 2:45 p.m. By raymundo Tags: Hem


Köpa skivor i marmor.

SOm ni vet så älskar jag inredning och en av de senaste trenderna är marmor. Det har varit trendigt ett tag att ha marmor men det verkar som att denna trend kommer att stanna ett tag. Jag tror att ni säkert har sett alla mobilskal med mormor på och alla bakgrundsbilder till telefoner med marmor på. Man kan till och med ha ett skal till sin dator med marmor på. Vissa har till och med drapera till duschen med marmor på. Jag gillar verkligen marmor med vissa saker har gått får långt, man måste inte ha det på allt man äger och har. Jag tycker dock att marmor kan avra riktigt snyggt att ha i köket. Det är ett tåligt material som dessutom är lätt att städa, plus att det ser snyggt ut. Min lillebror fick en riktigt snygg student present. Han fick en skärbräda (fast den var till ost) och små knivar. Alltså en ostbricka med sina små knivar man kan använda till. I marmor! Väldigt snyggt, jag hade gärna haft en sån själv, väldigt fint. Något annat som jag också tycker är snyggt är att ha ett litet sidobord i marmor i vardagsrummet där man kan ha fina ljuslyktor och annan dekoration. Något annat som har blivit mer mode nu är ju att ha allting vitt med detaljer i trä. Väldigt snyggt att ha ett ljust och behagligt vardagsrum med ett bord i massivt trä. Eller stora krukor i trä med stora fina växter med stora blad. Jag kan nog prata och skriva hur mycket som helt om inredning. Men det viktigaste är att man trivs i sitt eget hem. Man måste inte följa alla trenderna för att kunna trivas där man bor. Tycker man något är fint så ska man få ha det oavsett mode.